Ford Mustang GT350H

hoi,

Heb me terug een shelby aangeschaft, dit met het oog op men toekomstig diorama van een shelby-garage....Hierbij staat mijn teller op 2 verschillende shelby's. nl : - shelby cobra 427 S/C- Shelby Mustang GT 350 H
Er moet nog een Shelby GT-350R van 1966 bijkomen ook.
Bon, hier de foto van de doos...Ik zal nog niet direct beginnen bouwen, aangezien ik eerst nog een RC project af te werken heb. 


Hoi allen, 
Dit is de body van de mustang, ook is de chauffeur al ter leven geroepen, moet juist nog wat kleur krijgen (zo ziet hij er wat bleekjes uit, niet? )


hier de eerste bouwstapjes.. chassis heeft onderaan al een kleurke gekregen (enkel nog de tank in Alu steken) voorophanging en het uitgedeelte zijn al geschilderd.Hieronder een dry-fit van het onderstel zoals het er nu bij ligt.


Ondertussen heeft één van zijn mecaniciens zich bezig gehouden met de motor in elkaar te steken... En hij heeft hem zelf van een heel mooi kleur voorzien.. knap werk, maar eeuh, je ziet wat bleekjes :Pbeetje meer slapen ej ;)
 

 

En dan als laatste nog een fototje van de werkplaats, ooit moet er nog eens een mooi dio met garage en alles er op en eraan rond gebouwd worden, maar heb nu gewoon voor de foto effe iets gezet op mijn werktafel. :)het chassis :

      
de motor : nog niet afgewerkt, de stroomtoevoer naar 1cilinder en naar de bodine moet nog gemaakt worden alsook bekabeling naar batterij en aan-afvoer van koeling enzo... :)

     

 


 

Ikzelf heb weer iets bijgeleerd bij dit stukje van de bouw...Revell stickertjes kunnen niet tegen tamiya spuitbusvernis...
 

Dan nog eens showen op het chassis met de motor erbij...begint al op iets te trekken ej...

    
Het volgende dat te doen staat is de body spuiten, maar daarvoor moet ik eerst nog eens gaan winkelen. :) Ik zal trouw blijven aan de Hertz kleuren, echter zal ik wel een blinkende versie ipv het matte zwart nemen... (zoals op de doos afgebeeld). 


Hoi allen
De body staat nu op het chassis,interieur zit erin, venstertjes zitten erin.
Nu is het afwerking zoals bumpers hangen, decals plakken, lichten steken, motor afwerken qua bedrading etc...

Pictures :
  

  

 


 Let niet op het stof, ik snap eigenlijk niet waar het vandaan komt, heb hem afgestofd en afgeblazen voor ik foto's genomen heb....